Language: Bulgarian | Russian | English

Vida Group

 
 
Проектираме,
Строим и
Менажираме Сгради
СО "Пчелина", гр. Варна

Дата на пускане:
21 Декември 2018

Кратка информация:
Жилищна сграда, находяща се в СО "Пчелина", гр. Варна
ул. "Македония" № 145

Дата на пускане:
27 Декември 2016

Кратка информация:
Многофункционална луксозна сграда в центъра на град Варна.
бул. "Сливница" № 56

Дата на пускане:
15 Ноември 2015

Кратка информация:
Многофункционална луксозна сграда в центъра на град Варна.
"Long Beach Resort", с. Шкорпиловци

Дата на пускане:
01 Януари 2014

Кратка информация:
"Long Beach Resort", с. Шкорпиловци
Кабакум Плаза

Дата на пускане:
31 Декември 2015

Кратка информация:
КАБАКУМ ПЛАЗА
Сгадион ""Тича", Долни Чифлик

Дата на пускане:
15 Ноември 2015

1 2 3 4 5 6
 

Сгадион ""Тича", Долни Чифлик

Трибуната за зрителите е със 732 седящи места, разположени успоредно на дългата страна на игралното поле. Разделена е на три блока - централен и два странични. Към двата странични блока са предвидени места за хора с увреждания. В централния блок „С" има 160 места, от които 52 са във VIP - ложата, а останалите 78 са общодостъпни. В двата странични блока има общо 560 места, плюс 6 за хора с увреждания и още толкова за техни придружители.

В югозападната част на спортния комплекс „Тича" е изградена обслужваща сграда, която се намира непосредствено до паркинга. Тя има две функции и затова в нея са обособени две главни зони за достъп - едната е смесена /за спортисти и посетитети/, с модерно санитарно - битови помещения, а другата е само за спортисти и спортно - технически лица. Те разполагат с модерни съблекални, помещения за релакс, лекарски кабинет, стаи за съдии и други служебни помещения.

 Паркинзите са разположени в непосредствена близост до обслужващата сграда и трибуните и на тях има служебни места, места за инвалиди и за посетители. Комплексът е оборудван с нов резервоар за вода и пречиствателно съоръжение.

 

Реализирани проекти

 

ул. "Македония" № 145

Нова, луксозна жилищна сграда, находяща се в широк център на гр. Варна в непосредствена близост до сградата на "Проектантска организация" и МБАЛ "Света Анна", с административен адрес: ул. "Македония" № 145

 
» Още

бул. "Сливница" № 56

Нова луксозна жилищна сграда, находяща се в идеален център на град Варна, зад сградата на Общината само на 10 мин. път от Морската градина.

 
» Още

Кабакум Плаза

Комплекс "Кабакум Плаза" е разположен на 12 км от центъра на гр. Варна в непосредствена близост до морския бряг, в местност Кабакум, която е известна с пясъчния си плаж. На 100 м се намира автобусна спирка. Най-големия аквапарк на Златни Пясъци "Акваполис" е на 5 км, а до летище Варна - 21 км.

 
» Още
 

Сгадион ""Тича", Долни Чифлик

Стадион „Тича" се намира в гр. Долни чифлик и предоставя отлични условия за спорт и отдих. Футболното поле е в централната част на спортния комплекс и е с изкуствена тревна настилка. То е оразмерено съобразно действащите правила и нормативи, и отговаря на изискванията на УЕФА и БФС за провеждането на официални футболни срещи. Около игрището има лекоатлетическа писта с изуствено покритие.

 
» Още

"Long Beach Resort", с. Шкорпиловци

Комплекс "Лонг бийч ресорт" е разположен в непосредствена близост до плажната ивица на с. Шкорпиловци. Състои се от 10 сгради, 1 открит басейн тип инфинити за възрастни и детски басейн, както и басейн с натурална минерална вода за целогодишно ползване, със затопляне на водата. Между сградите са оформени алеи с парков тип растителност. Общо комплекса включва 268 апартамента с различни квадратури, към всеки от които е предвидено паркомясто. Близостта до плажа обуславя гледка към морето за по-голяма част от апартаментите. Инфраструктурата на комплексе обединява 3 заведения за хранене-1 класически целогодишен ресторант, ресторант в битов стил и фуд бар на плажа със средиземноморски и български специалетети. Уникален облик на комплекса предава единствения по рода си в района СПА център предлагащ изобилие от СПА процедури и ритуали за релакс през цялата година.

 
» Още

ул. "Ружа"

Сграда с подземен, партерен и пет жилищни етажа, с общо 15 броя апартаменти, 2 ателиета, гаражи и подземен паркинг с общо 19 места на паркиране. Достъпът до подземния паркинг се осъществява посредством товарна платформа. Функционално сградата се обслужва от стълбищна клетка и асансьор.

 
» Още
 

ул. "Орел"

Въведена в експлоатация луксозна жилищна сграда, в кв. "Аспарухово", ул. "Орел". Всички апартаменти се предлагат директно от строителя, без комисион от купувача. Предлага се апартамент с 2 спални на 4 - ти етаж.

 
» Още

ул. "Братя Миладинови"

Луксозна офис и жилищна сграда срещу Община Варна, носител на І - ва награда на конкурса "Златен отвес" за най - добра сграда, построена във Варна през 2005 година.

 
» Още

ул. "Цар Иван Шишман"

Жилищна сграда на ул. "Цар Иван Шишман", носител на грамота от вестник "Строителство градът” и ІІ -ра награда на конкурса "Златен отвес" за най - добра жилищна сграда построена във Варна през 2004 година.

 
» Още
 

ул. "Александър Батенберг"

Офис сграда на ул. "Александър Батенберг"

 
» Още

Градска вила

Еднофамилна вила в м-ст "Траката", гр. Варна

 
» Още