Language: Bulgarian | Russian | English

Vida Group

 
 
Проектираме,
Строим и
Менажираме Сгради
СО "Пчелина", гр. Варна

Дата на пускане:
21 Декември 2018

Кратка информация:
Жилищна сграда, находяща се в СО "Пчелина", гр. Варна
ул. "Македония" № 145

Дата на пускане:
27 Декември 2016

Кратка информация:
Многофункционална луксозна сграда в центъра на град Варна.
бул. "Сливница" № 56

Дата на пускане:
15 Ноември 2015

Кратка информация:
Многофункционална луксозна сграда в центъра на град Варна.
"Long Beach Resort", с. Шкорпиловци

Дата на пускане:
01 Януари 2014

Кратка информация:
"Long Beach Resort", с. Шкорпиловци
Кабакум Плаза

Дата на пускане:
31 Декември 2015

Кратка информация:
КАБАКУМ ПЛАЗА
Сгадион ""Тича", Долни Чифлик

Дата на пускане:
15 Ноември 2015

1 2 3 4 5 6
 

"Long Beach Resort", с. Шкорпиловци

Шкорпиловци 

Село Шкор­пи­лов­ци е курортно селище, намиращо се на 35 км. южно от Варна. Изключително спокойно и приветливо място за почивка, разполагащо с обширен плаж, минерални извори, иглолистни и дъбови гори. Плажната ивица, с непрекъсната дължина от около 13 км. и ширина до 100 м. е най-дългата на българското Черноморие. Чистият великолепен пясъчен пояс свързва устието на река Камчия на север и курортните комплекси на градовете Бяла и Обзор на юг.

Уникалност и природни забележителности

В близост до село Шкорпиловци се намира резерват Лонгоза, изобилстващ на редки растителни и животински видове. От север и юг местност Лонгоза е заградена от два ръкава на вливащата се в Черно море, Шкорпиловска река. Тук се намира Черни нос (Караборун), който се извисява на 80 м. и е най-северната точка на Стара планина при допира й с Черно море. Изключително спокойно и очарователно място сред природен букет минерални води, подходящо за семеен туризъм, особено за семейства с малки деца, риболовци, авантюристи и почитатели на природата.

Минералната вода

На няколко места в тази зона са разкрити минерални води с ценни физико - химични характеристики: йодно - бромна, средно минерализирана, хлоридно - натриева, с леко алкална реакция и др.

За комплекса

 

Комплекс "Long beach resort" предоставя възможност за пълноценна целогодишна почивка. Ситуирани са 10 жилищни сгради - монолитно строителство, хидро и топлоизолирани. Общият брой на предлаганите апартаменти е 268. Към всеки от тях е предвидено паркомясто. Достъпът до всеки етаж се осигурява  посредством стълбищна клетка и асансьор. Складовите помещения и гаражите ще бъдат свързани със стълбищата посредством пожароустойчиви луксозни метални врати. Стълбищата и външните надземни части ще са от гранитогрес, обезопасени с луксозни метални парапети. Фасадната дограма и вътрешни врати ще са - PVC, а външните врати - MDF. Всеки апаратамент ще бъде оборудван с електрически бойлер и климатик във всяка стая.

 

Непосредствената близост до плажната ивица на с. Шкорпиловци обуславя морска панорама за преобладаваща част от апартаментите. Предвидени за изграждане са външни басейни за възрастни и деца, както и басейн за целогодишно ползване, със затопляне на водата. Пешеходната връзка между отделните сгради е осигурена посредством алеи с парков тип растителност. 

Продажба на недвижими иомоти в комплекс Лонг Бич Резорт.

Във всяка от сградите се предлагат апартаменти за продажба от различен тип-студиа, апартаменти с 1, 2 или 3 спални, апартаменти на 2 нива. В цената на всеки апартамент се включва завършване на помещенията с луксозни материали, оборудване на баните и тоалетните, поставяне на кухненски блокове и оборудването им с битова техника, климатици във всяко помещение и ползване на паркомясто в дворното пространство на комплекса.

Средната цена на м2 е 1300 Евро с възможност за разсрочено плащане.

 

 

Реализирани проекти

 

ул. "Македония" № 145

Нова, луксозна жилищна сграда, находяща се в широк център на гр. Варна в непосредствена близост до сградата на "Проектантска организация" и МБАЛ "Света Анна", с административен адрес: ул. "Македония" № 145

 
» Още

бул. "Сливница" № 56

Нова луксозна жилищна сграда, находяща се в идеален център на град Варна, зад сградата на Общината само на 10 мин. път от Морската градина.

 
» Още

Кабакум Плаза

Комплекс "Кабакум Плаза" е разположен на 12 км от центъра на гр. Варна в непосредствена близост до морския бряг, в местност Кабакум, която е известна с пясъчния си плаж. На 100 м се намира автобусна спирка. Най-големия аквапарк на Златни Пясъци "Акваполис" е на 5 км, а до летище Варна - 21 км.

 
» Още
 

Сгадион ""Тича", Долни Чифлик

Стадион „Тича" се намира в гр. Долни чифлик и предоставя отлични условия за спорт и отдих. Футболното поле е в централната част на спортния комплекс и е с изкуствена тревна настилка. То е оразмерено съобразно действащите правила и нормативи, и отговаря на изискванията на УЕФА и БФС за провеждането на официални футболни срещи. Около игрището има лекоатлетическа писта с изуствено покритие.

 
» Още

"Long Beach Resort", с. Шкорпиловци

Комплекс "Лонг бийч ресорт" е разположен в непосредствена близост до плажната ивица на с. Шкорпиловци. Състои се от 10 сгради, 1 открит басейн тип инфинити за възрастни и детски басейн, както и басейн с натурална минерална вода за целогодишно ползване, със затопляне на водата. Между сградите са оформени алеи с парков тип растителност. Общо комплекса включва 268 апартамента с различни квадратури, към всеки от които е предвидено паркомясто. Близостта до плажа обуславя гледка към морето за по-голяма част от апартаментите. Инфраструктурата на комплексе обединява 3 заведения за хранене-1 класически целогодишен ресторант, ресторант в битов стил и фуд бар на плажа със средиземноморски и български специалетети. Уникален облик на комплекса предава единствения по рода си в района СПА център предлагащ изобилие от СПА процедури и ритуали за релакс през цялата година.

 
» Още

ул. "Ружа"

Сграда с подземен, партерен и пет жилищни етажа, с общо 15 броя апартаменти, 2 ателиета, гаражи и подземен паркинг с общо 19 места на паркиране. Достъпът до подземния паркинг се осъществява посредством товарна платформа. Функционално сградата се обслужва от стълбищна клетка и асансьор.

 
» Още
 

ул. "Орел"

Въведена в експлоатация луксозна жилищна сграда, в кв. "Аспарухово", ул. "Орел". Всички апартаменти се предлагат директно от строителя, без комисион от купувача. Предлага се апартамент с 2 спални на 4 - ти етаж.

 
» Още

ул. "Братя Миладинови"

Луксозна офис и жилищна сграда срещу Община Варна, носител на І - ва награда на конкурса "Златен отвес" за най - добра сграда, построена във Варна през 2005 година.

 
» Още

ул. "Цар Иван Шишман"

Жилищна сграда на ул. "Цар Иван Шишман", носител на грамота от вестник "Строителство градът” и ІІ -ра награда на конкурса "Златен отвес" за най - добра жилищна сграда построена във Варна през 2004 година.

 
» Още
 

ул. "Александър Батенберг"

Офис сграда на ул. "Александър Батенберг"

 
» Още

Градска вила

Еднофамилна вила в м-ст "Траката", гр. Варна

 
» Още